Δοκιμή με Μανιάτη δεξί μπακ και 4-4-2

Δοκιμή με Μανιάτη δεξί μπακ και 4-4-2

Ο Βίκτορ συνέχισε τις δοκιμές της 11άδας του. Δεξί μπακ ο Μανιάτης και τα δύο σχήματα για το φιλικό με τη Βάκερ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΓΚΕΝΦΕΛΝΤ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Δοκιμή με Μανιάτη δεξί μπακ και 4-4-2

Η σημερινή προπόνηση στο Λάνγκενφελντ ξεκίνησε με τον Βίκτορ να έχει στο... μενού του ασκήσεις για τη μεταβίβαση της μπάλας και από τα πλάγια, ενώ ακολούθησε και άσκηση στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία.

Η μπάλα πήγαινε στο κέντρο, από εκεί έσπαγε για τα άκρα όπου στην συνέχεια τελείωνε η φάση από σέντρα των εξτρέμ και τελείωμα. 

Τα σχήματα που είδαμε ήταν δύο: Αρχικά στο 4-4-2 του Βίκτορ ο Μανιάτης ήταν δεξί μπακ για αρκετή ώρα κι ο Στρέζος έκατσε κάτω από τα δοκάρια με τους Ρέτσο και Μποτία ήταν τα δύο στόπερ, ο Τσιμίκας αριστερά κι ο Μανιάτης δεξιά. Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Σεμπά και Πάρντο στα άκρα, ενώ Πουλίδο και Ολαϊτάν ήταν το επιθετικό δίδυμο. Μάλιστα, είδαμε το Μανιάτη να προωθείται αργότερα με τον Κασάμι να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός μάλιστα μιλούσε αρκετά στον Μανιάτη για το πως θέλει να κινείται.

Βίκτορ, Λάρα, Ρομπέρτο και... ομοιώματα ήταν οι αντίπαλοι-συνεργάτες τους.

Η δεύτερη 11άδα που δοκιμάστηκε σε σύστημα 4-2-3-1 αποτελούνταν από τους: Μπέρτο, Μποτία, Βούρο και Μαζουακου στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Ζντιέλαρ ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ με τον Τσόρι να είναι ο επιτελικός πίσω από τον Ιντέγιε. Σεμπά και Γιαννιώτας ήταν στα... φτερά.

Ο Γιαννιωτας είχε και δυο γκολ στην άσκηση με πολύ ωραία τελειώματα.

Όσοι δεν συμπεριελήφθησαν στην εν λόγω άσκηση το πρόγραμμα είχε ασκήσεις συναρμογής, δύναμης, ισορροπίας και ευλυγισίας.  

Best of internet