Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ

Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ

Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς είναι η νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας το ρόλο του γυμναστή αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών στη θέση του Πάολο Αρτίκο.

Ο Σέρβος γυμναστής, προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς, έχει ενταχθεί στο τιμ της ομάδας και θα ασχολείται αποκλειστικά με το κομμάτι της αποκατάστασης και της αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

O Μιλκάνοβιτς είναι 38 ετών, κάτοχος διπλώματος UEFA A, στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΦΚ Ραντ, στην Μπάναντς Γερεβάν, στην ομάδα του Ντέβις Καπ της Σερβίας και από το 2012 εργάζεται στο προπονητικό κέντρο της Σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με τελευταία ομάδα την παγκόσμια πρωταθλήτρια U20 της Σερβίας, όπου έκανε εξαιρετική δουλειά, ειδικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα