Αναχώρησε η ΑΕΚ για Πολωνία (pics)

Αναχώρησε η ΑΕΚ για Πολωνία (pics)

Gazzetta team
Αναχώρησε η ΑΕΚ για Πολωνία (pics)

bet365

Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δείτε εικόνες από την αναχώρηση της αποστολής.

Στην Πολωνία βρίσκεται η Ένωση όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» αφού συγκεντρώθηκαν ξημερώματα στα Σπάτα (6.50) στη συνέχεια αναχώρισαν για το Κίελτσε.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε μαζί του συνολικά 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Ντούνης, Βούρας, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Βάργκας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα