Ρέτσος: «Τιμή και συγκίνηση να φοράς τα ερυθρόλευκα»

Ρέτσος: «Τιμή και συγκίνηση να φοράς τα ερυθρόλευκα»

Δημήτρης Τομαράς
Ρέτσος: «Τιμή και συγκίνηση να φοράς τα ερυθρόλευκα»

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό και τα συναισθήματά του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του πιτσιρικά Ρέτσου στη ΝOVA:
Για τις εντυπώσεις του από το πρώτο φιλικό: «Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την φανέλα της ανδρικής ομάδας. Είναι μεγάλη τιμή για ένα παιδί που βρίσκεται τόσα χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και είναι και συγκινητικό κάποιες φορές. Θέλω να συνεχίσω να δίνω το 100% όσο φοράω αυτή τη φανέλα».
Για το πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα: «Όταν την προηγούμενη σεζόν είσαι στην Ακαδημία και μέσα σε τρεις μήνες βρίσκεσαι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο. Θέλει πολλή δουλειά και ανάλογη συγκέντρωση. Θα προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ, μέσα από τις προπονήσεις, και από εκεί και πέρα αποφασίζουν άλλοι».
Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Βίκτορ: «Είναι πάρα πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Είναι πολύ σημαντικό για μας τους μικρούς όταν ένας προπονητής όπως ο κ. Σάντσεθ μας δίνει χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ της ομάδας».
Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς: «Δεν μπορώ να γνωρίζω το ακριβές επίπεδο ετοιμότητας όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της Ευρώπης. Λείπουν παίκτες που σιγά σιγά θα ενσωματώνονται. Πιστεύω η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά και σε θέματα αντοχής και στα υπόλοιπα. Πιστεύω πως ναι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι ώστε να καταφέρουμε να προκριθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα