Μανθάτης: «Βαριά η φανέλα αλλά με δουλειά όλα γίνονται»!

Μανθάτης: «Βαριά η φανέλα αλλά με δουλειά όλα γίνονται»!

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης: «Βαριά η φανέλα αλλά με δουλειά όλα γίνονται»!

bet365

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε στους απεσταλμένους στο Axams μετά το φιλικό με την SV Horn. Τι είπε για την προσπάθειά του να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και τις σκέψεις του.
Ο νεαρός εξτρέμ που έχει να παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα γραφής μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών media στο Axams για:
Το εάν υπάρχει κούραση και το πως βιώνει την πρώτη του προετοιμασία: Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, είναι κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό. Σίγουρα υπάρχει κούραση γιατί κάνουμε αρκετές διπλές προπονήσεις. Αυτό είναι λογικό γιατί φορτώνουμε τώρα για να είμαστε έτοιμοι κατά την διάρκεια της σεζόν.
Το κατά πόσον ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο: Υπήρχαν κάποιες κουβέντες και από εκεί καταλάβαινα κι εγώ ότι ίσως βρισκόμουν στην προετοιμασία της ομάδας.
Την μεγάλη ευκαιρία των... μικρών να παίξουν στον Ολυμπιακό: Το έχουμε καταλάβει ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν περιμένει τους παίκτες και πρέπει να δείξεις ότι είσαι έτοιμος και ότι αντέχεις στην πίεση και το όνομα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το σημαντικό και νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι αντέχουμε και οι τρεις μικροί που ερχόμαστε εδώ για πρώτη φορά.
Το εάν μπορεί να απαντήσει σε όσους λένε πως η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά: Προφανώς και είναι βαριά, αλλά με δουλειά και υπομονή όλα γίνονται. Πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον και ότι μπορούμε να καθιερωθούμε αρκεί βέβαια να δουλέψουμε.
Τον Βίκτορ και το πως τους αντιμετωπίζει: Ναι, ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός. Μας μιλάει συνέχεια και μας δίνει πάρα πολλές συμβουλές και σε μένα προσωπικά και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ.
Την φυσική του θέση και το εάν είναι στα άκρα: Ναι, κυρίως εκεί παίζω, δεξί και αριστερό εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα