Υπογράφουν οι Καντιμοίρης, Ναβαλόφσκι

Υπογράφουν οι Καντιμοίρης, Ναβαλόφσκι

Νίκος Τσιώκος
Υπογράφουν οι Καντιμοίρης, Ναβαλόφσκι

bet365

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με τη Βέροια οι Καντιμοίρης, Ναβαλόφσκι, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (29/6).

Οι Γιώργος Καντιμοίρης και Γκιόργκι Ναβαλόφσκι θα είναι οι επόμενοι που θα υπογράψουν συμβόλαια με τη Βέροια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο πρώτος θα ανανεώσει με τη «βασίλισσα του Βορρά», καθώς το συμβόλαιό του λήγει, ενώ ο δεύτερος θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα.

Μάλιστα, βρίσκεται από τη Δευτέρα (27/6) στην Ημαθία, όπως γράψαμε από χθες. Ωστόσο, απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να βάλουν τις υπογραφές τους αμφότεροι οι παίκτες, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (29/6).

Πάντως, κανείς εκ των δύο δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του συλλόγου. Τέλος, δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια των συμβολαίων που θα υπογράψουν, αλλά φαίνεται πως δε θα υπάρχει πρόβλημα, ώστε να ολοκληρωθούν τα δύο... deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα