Και τυπικά... φαίακας ο Σιόντης

Φώτης Καρακούσης
Και τυπικά... φαίακας ο Σιόντης

bet365

Και τυπικά παίκτης της Κέρκυρας θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Στέφανος Σιόντης ο οποίος χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Χθες προπονήθηκε, σήμερα υπέγραψε και ανακοινώθηκε. Ο λόγος για τον Στέφανο Σιόντη ο οποίος και τυπικά από σήμερα είναι παίκτης της Κέρκυρας για τον επόμενο χρόνο με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Στέφανο Σιόντη.

Ο 29χρονος (04/09/1987) μέσο-αμυντικός έβαλε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους (μέχρι 30/06/2017).

Ο Σιόντης είχε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Κέρκυρας τη σεζόν 2014-15 σ’ επίπεδο Super League, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η Βέροια.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Εθνικό Αστέρα, Καβάλα και Δόξα Κακοτοπιάς στην Κύπρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα