Οι Βραζιλιάνοι ειρωνεύονται την απόφαση του Μέσι! (pic)

Οι Βραζιλιάνοι ειρωνεύονται την απόφαση του Μέσι! (pic)

Gazzetta team
Οι Βραζιλιάνοι ειρωνεύονται την απόφαση του Μέσι! (pic)

bet365

Πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας προτρέπει τον Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει στην Αργεντινή, με φυσικά ειρωνική διάθεση.

Η Lance κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τον Λιονέλ Μέσι και τίτλο «Μείνε» μετά την απόφαση του τελευταίου να σταματήσει από την εθνική. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό θα ήταν απίστευτο, όμως το κείμενο που συνοδεύει τον τίτλο, κρύβει την πραγματική πρόθεση των Βραζιλιάνων.

«Αγαπητέ Μέσι, εμείς οι Βραζιλιάνοι επίσης μείναμε συγκινημένοι από τον πόνο σου το βράδυ της Κυριακής. Πέραν της αντιπαλότητας με εσάς, τους αγαπημένους μας Αργεντίνους γείτονες, είμαστε αλληλέγγυοι για το γεγονός ότι ήσασταν φιναλίστ. Τι κακοτυχία έπαιξε η μπάλα μαζί σου, όταν πήγε ψηλά στην εκτέλεση του πέναλτι.

Γι' αυτό σου ζητάμε να ξανασκεφτείς την απόφασή του να εγκαταλείψεις την εθνική Αργεντινής. Ήδη, φάγαμε μερικά γκολάκια δικά σου, στα μεταξύ μας clasico, είναι αλήθεια. Επίσης χειροκροτήσαμε άλλα που εσύ έβαλες, απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους. Αλλά θέλουμε εσύ να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να δούμε τα γκολ σου, στη φάση των προκριματικών. Θέλουμε να ακούσουμε τους οπαδούς να φωνάζουν (πιστεύοντας) ότι ο Μαραντόνα είναι καλύτερος από τον Πελέ. Θέλουμε εσένα στον τελικό ακόμη μια φορά. Και θέλουμε η έκτη κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική Βραζιλίας να σημαδέψει επίσημα το τέλος της καριέρας σου, το 2018».

 

Τελευταία Νέα