Τελειώνει του Μπακασέτα στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Τελειώνει του Μπακασέτα στην ΑΕΚ!

bet365

Όπως έχετε διαβάσει κατ' επανάληψιν στο gazzetta.gr, ο Τάσος Μπακασέτας αναμενόταν να ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ και αυτό θα γίνει άμεσα καθώς ο παίκτης πάει στα γραφεία της Ένωσης για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Σημείο ουσιαστικής επαφής υπήρξε την Τρίτη (28/6) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο για τον Τάσο Μπακασέτα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όπως έχετε διαβάσει άλλωστε στο gazzetta.gr, η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί και να ενταχθεί ο ποδοσφαιριστής στην Ένωση από αυτό του καλοκαίρι. Μάλιστα, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί άμεσα κι αν δεν προλάβει να φύγει ο παίκτης το πρωί της Τετάρτης με την υπόλοιπη αποστολή για Πολωνία, θα το κάνει τις επόμενες μέρες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μεταξύ ΑΕΚ και Πανιωνίου υπάρχει συμφωνία και ο παίκτης πηγαίνει στα γραφεία της Ένωσης για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα