Ψηλά στην λίστα της Ξάνθης ο Ταμούζ

Ψηλά στην λίστα της Ξάνθης ο Ταμούζ

Ψηλά στην λίστα της Ξάνθης ο Ταμούζ

Τον πρώην παίκτη του Λουτσέσκου στην Πετρολούλ, έχει ψηλά στην λίστα της η Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. 

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Ξάνθη, η οποία θέλει έναν παίκτη να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Παντελής Καπετάνος. Και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, υπάρχει ήδη μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει και αρέσει αρκετά στους ανθρώπους του Ακριτικού συλλόγου.

Αυτός, είναι ο παλιός γνώριμος του Λουτσέσκου, ο Τότο Ταμούζ. Ο τεχνικός της Ξάνθης, είχε τον Ισραηλινό στην Πετρολούλ και γνωρίζει αρκετά καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, ενώ τον εμπιστεύεται, αφού και στην Ρουμανία επί των ημερών του, ήταν βασικός. 

Μάλιστα, ο 28χρονος που έχει γεννηθεί στην Νιγηρία, είχε απασχολήσει και τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2014, με την μεταγραφή να χαλάει την τελευταία στιγμή. Μοναδικό ερωτηματικό, η κατάσταση του Ταμούζ, καθώς έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Φεβρουάριο και δεδομένα υπολείπεται σε φυσική κατάσταση και αγωνιστικό ρυθμό. 

Τα οικονομικά δεδομένα, πάντως, είναι στα δεδομένα της εποχής, αφού, πέρα από το ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος, δεν αξιώνει κάποιο υπέρογκο ποσό για να υπογράψει. Η περίπτωσή του, λοιπόν, εξετάζεται σοβαρά και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις. 
 

Best of internet