Στραματσόνι: «Πρώτος στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Europa League»

Στραματσόνι: «Πρώτος στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Europa League»

Στραματσόνι: «Πρώτος στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Europa League»

Την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League έθεσαν ως αρχικό στόχο της νέας σεζόν Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) στο «Γ.Καλαφάτης» την πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον τεχνικό των «πρασίνων», Αντρέα Στραματσόνι και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να απευθύνουν σύντομη ομιλία τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας αμφότεροι πως πρώτος στόχος για τους «πράσινους» είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League.

«Καλή σεζόν σε όλους. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, αλλά με πολλή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι σημαντικά τα πρώτα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και από σήμερα το μυαλό μας πρέπει να είναι σε αυτά. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League.Πρέπει και μπορούμε να τα καταφέρουμε»,τόνισε σχετικά ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια παρουσίασε και τους 8 παίκτες της U20 που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Ολλανδία, αναφέροντας:

«Μαζί μας θα είναι και τα παιδιά από την ακαδημία. Θα μας ακολουθήσουν και στην Ολλανδία και στη συνέχεια 4-5 από αυτούς θα είναι όλο τον χρόνο μαζί μας».

Ο νέος τεχνικός διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρο Σίλβα, τόνισε με τη σειρά του: «Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και να είστε όλοι σας υγιείς. Χαίρομαι που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, ένα τεράστιο σύλλογο. Θέλω να έχουμε καλή επικοινωνία κι όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να συζητήσουμε ό,τι πρόβλημα κι αν έχει. Θα τα λέμε καθημερινά και εύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μια σωστή συνεργασία. Όπως είπε και ο προπονητής, πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League κι αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε».

Best of internet