Επίθεση του BBC στους Άγγλους διεθνείς! (vid)

Επίθεση του BBC στους Άγγλους διεθνείς! (vid)

Gazzetta team
Επίθεση του BBC στους Άγγλους διεθνείς! (vid)

bet365

Ο αποκλεισμός-σοκ της Αγγλίας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη χώρα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να δέχεται αυστηρότατη κριτική από τα μέσα και τους δημοσιογράφους του BBC να απευθύνουν βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των παικτών της ομάδας.

Η Αγγλία για ακόμα μία φορά δεν κατάφερε να συνδυάσει με κάποια επιτυχία την παρουσία της σε μεγάλη διοργάνωσης διαψεύδοντας ξανά τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στη χώρα, μιας και γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ισλανδία.

Η κριτική που δέχτηκαν τα «Τρία Λιοντάρια» μετά τη νέα τους αποτυχία ήταν, όπως αναμενόταν, πολύ έντονη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα και την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα του BBC.

Σχολιάζοντας τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος οι τρεις δημοσιογράφοι της εκπομπής χρησιμοποίησαν αναφερόμενοι στους Άγγλους διεθνείς τον χαρακτηρισμό «overpaid nonces», που σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως «καλοπληρωμένοι βιαστές», μιας και η λέξη nonce στον καθημερινό προφορικό λόγο των Άγγλων αποδίδεται με την έννοια «βιαστής» και πιο συγκεκριμένα «παιδόφιλος».

Όποια και αν ήταν η πρόθεση των δημοσιογράφων και παρά το γεγονός πως ξεσπούν σε γέλια την ώρα της συζήτησης, το κλίμα στα βρετανικά μέσα για την Αγγλία είναι πολύ βαρύ και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο επιβεβαιώνει την κατάσταση που επικρατεί περίτρανα.

 

EURO Τελευταία Νέα