Ναύλωσε Boeing για να δει από κοντά την πρόκριση της Ισλανδίας!

Ναύλωσε Boeing για να δει από κοντά την πρόκριση της Ισλανδίας!

Gazzetta team
Ναύλωσε Boeing για να δει από κοντά την πρόκριση της Ισλανδίας!

bet365

Η αγάπη ενός Ισλανδού φιλάθλου για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ήταν τόσο μεγάλη που τον οδήγησε να ναυλώσει Boeing 737 προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στην Αγγλία.

Το ποσό των 140.000 λιρών ξόδεψε ο Γκρέταρ Σιγκιούντρασον προκειμένου να ναυλώσει Boeing 737 της Luxair και να βρεθεί αυθημερόν στη Νίκαια για την αναμέτρηση της Ισλανδίας απέναντι στην Αγγλία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Euro.

Ο ίδιος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook δήλωσε: «Νοίκιασα ένα αεροπλάνο 180 θέσεων για να πετάξω στη Νίκαια της Γαλλίας. Θα ταξιδέψουμε αυθημερόν και θα επιστρέψουμε αμέσως μετά το παιχνίδι», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το πρωί της Δευτέρας (27/6), όταν και αναχώρησε η πτήση, φίλοι τόσο του ίδιου του Ισλανδού, όσο και της ομάδας πρόσφεραν μέχρι και 750 λίρες για μία από τις θέσεις του αεροπλάνου, προκειμένου να δώσουν όλοι μαζί το «παρών» στην αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία.

Βέβαια μετά την ιστορική πρόκριση της χώρας απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια» το σενάριο της άμεσης επιστροφής πιθανότατα θα πήρε παράταση, η οποία σαφώς και θα κοστίσει αρκετές επιπλέον χιλιάδες λίρες στον Σιγκιούνταρσον.

 

EURO Τελευταία Νέα