Από τις ΗΠΑ στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό

Από τις ΗΠΑ στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Από τις ΗΠΑ στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό

bet365

Φοιτητές από διάφορα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, μαθαίνοντας την ιστορία του Ολυμπιακού.
Φοιτητές από διάφορα Πανεπιστήμια (Βοστώνη, Αριζόνα, Βιρτζίνια, Μαϊάμι) που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φιλοξενήθηκαν το «σπίτι» του Ολυμπιακού. Το ταξίδι διοργανώθηκε από το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο (AHI, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ahiworld.org) το οποίο πραγματοποιεί τέτοια εποχή ανάλογα ταξίδια τα τελευταία 8 χρόνια. Οι φοιτητές λοιπόν που έχουν ελληνικές ρίζες (σ.σ.: γονέα ή παππού / γιαγιά από την Ελλάδα) συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου σ' αυτά τους τα ταξίδια.
Ωφέλιμες για τις σπουδές τους είναι οι επισκέψεις σε διάφορα μέρη με ιστορία αλλά και παρόν σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και οι συνομιλίες που προγραμματίζονται με ανθρώπους που γνωρίζουν από εξωτερική πολιτική. Ευρισκόμενοι λοιπόν στο Καραϊσκάκη αφού ξεναγήθηκαν στο μουσείο της ομάδας που βρίσκεται στην εμπορική στοά αισθάνθηκαν λίγο πως είναι να αποτελείς μέρος του ερυθρόλευκου ρόστερ.
Μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας, βγήκαν από τη φυσούνα και είδαν τον αγωνιστικό χώρο ενώ περιηγήθηκαν και στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου καθώς και στα ολοκαίνουργια studio του Olympiacos TV. Καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους ενώ έβγαλαν πολλές φωτογραφίες για να τους θυμίζουν πάντα αυτήν την επίσκεψη. Στην διάρκεια της ξενάγησης ενημερώθηκαν για την παλαιότερη ιστορία του Ολυμπιακού και την ίδρυσή του αλλά και για το σήμερα. Έμαθαν λεπτομέρειες για το γήπεδο Καραϊσκάκη, την τραγωδία της Θύρας 7 και πολλά άλλα.
Μετά το πέρας της ξενάγησης που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά οι 16 καλεσμένοι (σ.σ.: οι φοιτητές και οι συνοδοί τους με επικεφαλής τον κ.κ. Νίκο Λαρυγγάκη) δείπνησαν στο V' Ammos. Απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα, συζήτησαν για τις εντυπώσεις τους και, φυσικά, πήραν τα αναμνηστικά τους δώρα ώστε να θυμούνται για πάντα αυτή την ξεχωριστή επίσκεψη. Το φινάλε της ημέρας αυτής τους βρήκε να αποχωρούν φορώντας τα αναμνηστικά κασκόλ και καπέλα του Ολυμπιακού και να ευχαριστούν για την φιλοξενία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα