Προκαταρκτική εξέταση σε βάρος Γκριρτζίκη

Gazzetta team
Προκαταρκτική εξέταση σε βάρος Γκριρτζίκη

bet365

Προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με το σκάνδαλο της συντήρησης των γηπέδων διέταξε σε βάρος του Γιώργου Γκιρτζίκη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ερευνώντας το ενδεχόμενο νέας κακουργηματικής απιστίας.

Όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση, την οποία διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αφορά το σκάνδαλο της συντήρησης των γηπέδων.

Η υπόθεση άνοιξε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στην εισαγγελέα της έδρας του μικρού Koriopolis Βιργινία Σακελλαροπούλου, με τον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη να διερευνά το ενδεχόμενο νέας κακουργηματικής απιστίας του προέδρου της ΕΠΟ.

Παράλληλα στην εκπομπή έγινε γνωστό πως οπαδός του Ολυμπιακού που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ προκάλεσε φθορές στο κτίριο του ΣΚΑΪ, ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές.

Το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ είχε αναλάβει τη διερεύνηση των επεισοδίων και παρότι ο οπαδός φορούσε κράνος, συλλέχθηκαν στοιχεία για το κατηγορητήριο, το οποίο αφορά τη διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης, καθώς επίσης και τη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, θα πρέπει να καταβάλει στον αθλητικό δικαστή Ευάγγελο Κάτση αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ, καθώς υπήρξε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του πρώτου για δυσφημιστικές φράσεις στη διάρκεια προηγούμενης εκπομπής. Μάλιστα ο πρώην εισαγγελέας παρότι δικαιώθηκε άσκησε έφεση, ζητώντας αποζημίωση 300.000 ευρώ.

 

Τελευταία Νέα