«Πρώτη» με Βρύζα, χωρίς Αμπντούν η Βέροια (pics)

«Πρώτη» με Βρύζα, χωρίς Αμπντούν η Βέροια (pics)

Νίκος Τσιώκος
«Πρώτη» με Βρύζα, χωρίς Αμπντούν η Βέροια (pics)

bet365

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε η Βέροια παρουσία του Ζήση Βρύζα και απόντος του Τζαμέλ Αμπντούν. Φιλικά με Ξάνθη, Κέρκυρα, Λάρισα.

Η έναρξη της νέας σεζόν σήμανε τη Δευτέρα (27/6) για τη Βέροια. Η πρώτη προπόνηση της «βασίλισσας του Βορρά» έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και είχε νέα πρόσωπα, αλλά και απουσίες. Η μεγαλύτερη, πάντως, ήταν του Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος είναι... άφαντος, ενώ ήταν απών και ο Θωμάς Ναζλίδης, που αναζητεί νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αναμενόταν σήμερα στη Βέροια για να υπογράψει και να μπει στις προπονήσεις από την Τρίτη (28/6). Έτσι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υποδέχτηκε τους 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι οχτώ ήταν από την ομάδα Κ20.

Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση τους επόμενους δύο μήνες, ενώ ήδη βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ο 30χρονος Γεωργιανός αριστερός μπακ, Γκιόργκι Ναβαλόφσκι.

Συγκεκριμένα, αυτοί που προπονήθηκαν σήμερα ήταν οι Λόπεζ, Βασιλειάδης, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Καρακώστας, Μπαλάφας, Μεληκιώτης, Ξόμπλιος από το υπάρχον ρόστερ, οι νεοαποκτηθέντες Μελίσσης, Χαροντάκης, Μαυριάς και οι Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος Β., Αργυρόπουλος Δ., Παπαγεωργίου, Ράδης, Τσιότρας, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος από την Κ20.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι η πρώτη έγινε παρουσία του Ζήση Βρύζα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

Φιλικά με Ξάνθη, Κέρκυρα, Λάρισα

Από εκεί και πέρα, η Βέροια οριστικοποίησε και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Το βασικό στάδιο στη Νάουσα δεν περιλαμβάνει ούτε ένα, καθώς το πρώτο θα είναι με τη Ξάνθη εντός έδρας στις 16 Ιουλίου, με την επιστροφή από τα 3-5 Πηγάδια.

Θα ακολουθήσει άλλο ένα εντός με την Κέρκυρα στις 19 ή στις 20 Ιουλίου, ενώ θα πάρει σειρά αυτό με τη Λάρισα, με την ημερομηνία να μην έχει οριστικοποιηθεί. Στις 6 Αυγούστου θα πάει στα Πηγάδια για νέο φιλικό με την Ξάνθη και στις 13 του ίδιου μήνα θα μεταβεί στην Κέρκυρα για δεύτερο ματς με τους Φαίακες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα