Τι γίνεται με αμυντικό μέσο και αριστερό μπακ!

Τι γίνεται με αμυντικό μέσο και αριστερό μπακ!

Τι γίνεται με αμυντικό μέσο και αριστερό μπακ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στις θέσεις του αμυντικού μέσου και του αριστερού μπακ, που δεν είναι στις μεταγραφικές προτεραιότητες του Αντρέα Στραματσόνι και εξηγεί το σκπετικό του Ιταλού τεχνικού

Η αλήθεια είναι, ότι όσον αφορά τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού υπάρχει μία αλλαγή στις προτεραιότητες. Μέσα στις τρεις πρώτες μεταγραφές , που πρόκειται να γίνουν δεν υπάρχει αμυντικός μέσος. Και στο τέλος της περιόδου και στις συζητήσεις, που είχαν γίνει στην ομάδα είχε ειπωθεί, ότι η θέση του αμυντικού μέσου πρέπει να καλυφθεί με παίκτη, που θα μπορεί να είναι βασικός. Τι μεσολάβησε; Πρώτον για την θέση του επιθετικού, όπου επίσης ήταν βασικός στόχος του Στραματσόνι , δίνεται ένα πολύ σημαντικό ποσό για τον Ιμπάρμπο. Ερχεται δανεικός για ένα χρόνο και όλο το πακέτο θα πάει στο 1 εκ. ευρώ για αυτό το διάστημα, αλλά ο Στραματσόνι επέμενε, διότι πιστεύει, ότι με τον Ιμπάρμπο στην επίθεση ο Παναθηναϊκός θα κάνει διπλάσιες ευκαιρίες τη νέα περίοδο , από ότι έκανε την περασμένη σεζόν.

Από την στιγμή, λοιπόν, που δόθηκε ένα σημαντικό ποσό στον επιθετικό και από την στιγμή, που ο Τελάντερ συνεχίζει και έχει προβλήματα ο Στραματσόνι προτιμάει να πάρει έναν δεύτερο καλό στόπερ εκτός από τον Ιβάνοφ, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο με τους στόπερ. Αν αυτό συμβεί αμέσως ο Κουτρουμπής υπολογίζεται περισσότερο σαν αμυντικός μέσος θέση που ο Στραματσόνι κρίνει, ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερο από ότι σαν στόπερ.

Την ίδια στιγμή ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει, ότι η ομάδα εκτός από τον Γουακάσο αν είναι να πάρει ένα ακόμα χαφ καλύτερα να είναι εσωτερικός μέσος με τη δυνατότητα να σκοράρει και να δημιουργεί παρά ένας αμυντικός μέσος, όπου ο Ζέκα και ο Κουτρουμπής ήταν οι επιλογές του την περασμένη περίοδο και θα είναι και φέτος. Από αυτά που βλέπω αν έρθει κάποιο αμυντικό χαφ δεν θα είναι κάποιος πρωτοκλασάτος, αλλά κάποιος που θα αποτελεί άλλη μία λύση μαζί με Ζέκα, Κουτρουμπή.

Η γνώμη μου είναι , ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει και έναν αμυντικό μέσο που θα κάνει την διαφορά. Αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη και όχι του Στραματσόνι, που σίγουρα ξέρει καλύτερα από όλους μας αφού βλέπει τους παίκτες κάθε μέρα στην προπόνηση. Το ίδιο με τον αμυντικό μέσο πιστεύω και για την θέση του αριστερού μπακ, όπου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παίκτη καλύτερο από τον Νάνο με τον Χουχούμη να είναι η εναλλακτική λύση.

Best of internet