Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την…απαγόρευση των δανεισμών.

Δηλαδή, πιστεύουν ότι του κάνουν κακό του Ολυμπιακού, επειδή και καλά του…απαγορεύουν να έχει δανεικούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα; Η μήπως θεωρούν ότι το… αναβαθμίζουν;

Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος, όπως όλοι στον κόσμο, έχει δικαίωμα να έχει τους παίκτες που θέλει και να τους δανείζει όπου θέλει, παγκοσμίως. Κι αυτό κάνει πλέον εδώ και καιρό. Κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει και τη νέα σεζόν.

Ήδη, ο Κολοβός πήγε στη βελγική Μαλίν, ο Λάτσι στον ΑΠΟΕΛ κι ο Γιάνκοβιτς (από την σλοβένικη Μάριμπορ) στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Κι όπως μεταδίδεται σήμερα από το Βέλγιο και την Κύπρο, ο Λαϊφης θα πάει μέσω Ολυμπιακού στην Σταντάρ Λιέγης.

Ακόμη, ο Αυλωνίτης μπορεί να συνεχίσει στην Στουρμ Γκρατς η, σε άλλη ξένη ομάδα, ενώ να θυμίσω ότι ο Βέργος ήταν στην Έλτσε, ο Νίκο Μαρτίνες στην Ανόρθωση, ο Μανιάτης επίσης στην Σταντάρ, ο Σέποβιτς στην Μουσκρόν, ο Γιαννιώτας στον ΑΠΟΕΛ, ο Ολαϊτάν στην Κοτράϊκ κι ο Τζανακάκης στην Ανόρθωση.

Όπως ήταν δανεικοί κατά την περασμένη σεζόν και τελικά ο Ολυμπιακός τους πώλησε, τόσο οι Μπενίτες (Κρουζ Αζούλ) και Διαμαντάκος (Καλρσούη), όσο κι οι Ντοσεβί-Γιαταμπαρέ (Σταντάρ Λιέγης), εκ των οποίων οι τρεις πρώτοι πήγαν στις ομάδες που τους είχαν ενοικιάσει κι ο τελευταίος στη Βέρντερ Βρέμης.

Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι μπορεί μία ομάδα να μην μπορεί να αγοράζει και να δανείζει παίκτες της; Δεν θέλουν να γίνεται εδώ στην Ελλάδα, ώστε να…αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα (ειλικρινά υπάρχει έστω ένας που να το πιστεύει;).

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.