Ολυμπιακός: Χαμός με τις ανανεώσεις των διαρκείας (pics)

Ολυμπιακός: Χαμός με τις ανανεώσεις των διαρκείας (pics)

Ολυμπιακός: Χαμός με τις ανανεώσεις των διαρκείας (pics)

bet365

Όποιος πρόλαβε το... διαρκείας του είδε! Μέχρι στιγμής πάνω από 8.000 κάρτες διαρκείας έχουν ανανεωθεί, ενώ δεν αναμένεται να δοθεί παράταση!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε υπολογιστεί ότι περίπου 8.000 κάρτες είχαν ανανεωθεί και μέχρι αύριο όπου και εκπνέει η προθεσμία (δεν θα πάρει παράταση λογικά), αυτός ο αριθμός αναμένεται να ξεπεραστεί.

Η ικανοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας είναι μεγάλη για τη ζήτηση που υπάρχει από φίλους της ομάδας, που θέλουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σήμερα, βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο ουκ ολίγοι φίλαθλοι που ανανέωσαν τα διαρκείας τους, ενώ η διαδικασία γίνεται τόσο τηλεφωνικά όσο και από το internet. Το πόσο μεγαλύτερος θα είναι ο αριθμός από το Σαββατοκύριακο, θα υπολογιστεί το βράδυ.

Από την Πέμπτη (29/1) αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία παροχής διαρκείας στους νέους κατόχους. Η ζήτηση ήδη είναι μεγάλη, μιας και αρκετοί παίρνουν τηλέφωνο που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το διαρκείας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα