Παρουσιάστηκε ο Ματέους στην Κίνα (pic)

Παρουσιάστηκε ο Ματέους στην Κίνα (pic)

Παρουσιάστηκε ο Ματέους στην Κίνα (pic)

bet365

Τελικά, όντως, υπήρχε πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, που παρουσιάστηκε σήμερα από την Σιγιαζουάνγκ Εβερ Μπράιτ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που άφησε τον ΠΑΟΚ στα κρύα του λουτρού, εμφανίζοντας την τελευταία στιγμή (μέσω Ελληνα μάνατζερ….) πρόταση από την Κίνα, επέλεξε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, καθώς όπως φαίνεται η συγκεκριμένη χώρα καταφέρνει να χρυσοπληρώνει και να προσελκύει αστέρες, κυρίως αυτούς που είναι στο τέλος της καριέρας τους, από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Κάπως έτσι η Η Σιγιαζουάνγκ, που βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες, έπεισε τον Ματέους να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα