Στα γκολ η Αγγλία, το πάνω χέρι οι Ισπανοί

Gazzetta team
Στα γκολ η Αγγλία, το πάνω χέρι οι Ισπανοί

bet365

Περιθώρια δεν υπάρχουν, το ζευγάρωμα της χαμογέλασε, πρέπει η Αγγλία επιτέλους να ορίσει τη μοίρα της και να... βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στα ... χαμηλά το Ιταλία – Ισπανία.

Τα «τρία λιοντάρια» αντιμετωπίζουν την Ισλανδία στο κατά πολλούς πιο ευνοϊκό εμπόδιο που θα μπορούσε να έχει η ομάδα του Ρόι Χότζον, δίχως όμως να έχει δείξει κι εκείνη πειστικά δείγματα ακόμα.

Η νίκη της Αγγλίας εντοπίζεται στο 1,53, ενώ, μια ενδεχόμενη τεράστια έκπληξη με πρόκριση Ισλανδίας βρίσκεται στο 5,00! Οι επιθετικοί της ομάδας από το Νησί οφείλουν επιτέλους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και το χάντικαπ -1 βρίσκεται στο 2,50, ενώ και το -2 υπάρχει σε απόδοση 5,25. Σε ένα ενδεχόμενο παιχνίδι με τους Ισλανδούς να κρατούν όσο πιο γερά μπορούν την άμυνά τους, η ισοπαλία στο ημίχρονο και νίκη της Αγγλίας στο φινάλε υπάρχει στο 3,80.

Ο Ρούνεϊ υποστήριξε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του προπονούνται και στα πέναλτι λόγω και της κακής προϊστορίας, με το σενάριο της νίκης της Αγγλίας στα πέναλτι να πληρώνει στο 11,00! Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν έχει... σπάσει ακόμα το ρόδι στο Euro 2016 και η απόδοσή του για γκολ υπάρχει 2,95 και για πρώτος σκόρερ στο 6,00.

Στο μεγάλο ντέρμπι των Ισπανών με τους Ιταλούς και με δεδομένο πως τόσο το 2008 όσο και το 2012 οι Ίβηρες βγήκαν νικητές από την κόντρα με τους «γείτονές» μας, η νίκη τους υπάρχει στο 2,15 έναντι του 4,20 της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, ενώ, πρόκριση των «φούριας ρόχας» βρίσκουμε στο 1,48 και σε απόδοση 2,60 να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση η «σκουάντρα ατζούρα». Στο 2,95 η επιλογή της ισοπαλίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με μόλις ένα over από πλευράς Ισπανίας και με τους Ιταλούς να ξέρουν από άμυνα, το Under 2,5 γκολ υπάρχει στο 1,36, όμως θα πληρώσει σε απόδοση το 2,85 σε περίπτωση που αυτή η επίδοση ξεπεραστεί και από τις δύο ομάδες. Ο Άλβαρο Μοράτα μέχρι στιγμής με τρία τέρματα είναι αυτός που ξεχωρίζει και από τις δύο ομάδες όσον αφορά το κομμάτι του γκολ, για να τον βρούμε στο 5,50 να βρει πρώτος απόψε το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ στο 2,87 για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Βέβαια, σε κάτι πιο ειδικό, σε... μονομαχία με τον Νολίτο για τα γκολ που πετύχουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα για τους «16», ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει στο 3,75.

 

Τελευταία Νέα