Καλτσάς: «Εύκολη απόφαση να επιλέξω τον Αστέρα Τρίπολης» (vid)

Καλτσάς: «Εύκολη απόφαση να επιλέξω τον Αστέρα Τρίπολης» (vid)

O Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τον Νίκο Καλτσά, τον οποίο αγόρασε από τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να εξηγεί τους λόγους που επέλεξε τους Αρκάδες για να συνεχίσει την πορεία του.

Καλτσάς: «Εύκολη απόφαση να επιλέξω τον Αστέρα Τρίπολης» (vid)

Η γνωριμία του με το Μάκη Χάβο, οι υψηλοί στόχοι που βάζει κάθε χρόνο η ομάδα αλλά και η καλή επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Αστέρα, οδήγησαν το Νίκο Καλτσά στην απόφασή του να μετακομίσει στην Αρκαδία.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αστέρα κι οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Αρκάδων:

«Με αγορά από τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καλτσά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έντυσε στα κιτρινομπλέ έναν από τους ικανότερους Έλληνες μεσοεπιθετικούς, ο οποίος αποτελούσε στόχο πολλών ομάδων. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1990 και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Για τη φανέλα του επέλεξε το νούμερο 23.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Οι υψηλοί στόχοι που βάζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να έρθω στην ομάδα. Γι' αυτό την επέλεξα. Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ με προσέγγισαν από νωρίς και είχαμε μια καλή επικοινωνία. Γνωρίζω τον κύριο Χάβο γιατί έχω δουλέψει μαζί του, οπότε ήταν εύκολη απόφαση για μένα να επιλέξω τον ΑΣΤΕΡΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ. Εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχει η ομάδα".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2007-2015 → Βέροια 170 (33) 

2015-2016 → Παναθηναϊκός 19 (5)».

Ο Νίκος Καλτσάς στον ΑΣΤΕΡΑ!

Best of internet