Απίστευτο σενάριο επιστροφής Ρατς στον ΠΑΟΚ!

Απίστευτο σενάριο επιστροφής Ρατς στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Απίστευτο σενάριο επιστροφής Ρατς στον ΠΑΟΚ!

bet365

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, που σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ και απασχολεί τον ρουμανικό Τύπο. Απίστευτο σενάριο επιστροφής του Ράζβαν Ρατς!

Η «Dolce Sport» υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Προχωράει δε το όλο θέμα αναφέροντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις!

«Ο 35χρονος αμυντικός έχει προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική ομάδα. Ο Ρατς έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15. Μετά επέστρεψε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία όμως υποβιβάστηκε στη β’ κατηγορία της Ισπανίας και έτσι το συμβόλαιο του Ρατς με την ισπανική ομάδα θα λυθεί», σημειώνουν οι Ρουμάνοι.

Ο 35χρονος άσος είχε αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς τη σεζόν 2014/15, ανανέωσε μάλιστα το συμβόλαιο του, αλλά χώρισε επεισοδιακά από τον ΠΑΟΚ με την έλευση του Ιγκόρ Τούντορ.

Η μόνη επαφή που μπορεί να έχει ο Ρατς με τον ΠΑΟΚ είναι ο Λούμπος Μίχελ, με τον οποίο γνωρίζονται από το κοινό διάστημα τους στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά μοιάζει απίθανό ο Σλοβάκος πρόεδρος-τεχνικός διευθυντής να ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή να φέρει πίσω στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Ρουμάνο μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα