«Σε συζητήσεις με την Ανόρθωση ο Ολυμπιακός για τον Λαΐφη»

«Σε συζητήσεις με την Ανόρθωση ο Ολυμπιακός για τον Λαΐφη»

Με δηλώσεις του ο υπεύθυνος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Ανόρθωση για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

«Σε συζητήσεις με την Ανόρθωση ο Ολυμπιακός για τον Λαΐφη»

Παλιότερα ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ στη συνέχεια ασχολήθηκε με την περίπτωσή του και τώρα στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει κι ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνου Μήτρου στην ιστοσελίδα «protathlima.com»: «είναι γεγονός πως είμαστε σε συζητήσεις για την περίπτωση του Κωνσταντίνου με τον Ολυμπιακό. Αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αφού οι δυο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις».

Πάντως, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως είναι θέμα ωρών να φορέσει ο παίκτης την ερυθρόλευκη φανέλα μιας και οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πολύ ζεστοί για την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές, συνεργάστηκαν πρόσφατα για το δανεισμό του Νίκο Μαρτίνες. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα υπάρξει νέα δουλειά που θα γίνει μεταξύ τους, με ποδοσφαιριστή να κάνει αυτή τη φορά το αντίθετο δρομολόγιο (Κύπρος-Ελλάδα).

Best of internet