Αγουέρο: «Κι άλλοι θα ακολουθήσουν τον Μέσι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Αγουέρο: «Κι άλλοι θα ακολουθήσουν τον Μέσι»!

bet365

Τις σκέψεις του Λιονέλ Μέσι για την απόσυρση από την Αργεντινή σε περίπτωση απώλειας του τελικού φάνηκε να γνωρίζει ο Σέρχιο Αγουέρο, που... προανήγγειλε κύμα αποχωρήσεων από την «αλμπισελέστε»!

Ο κολλητός φίλος του «μάγου» της Μπαρτσελόνα, δεν άντεχε να τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση μετά τον νέο, χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα, σαν σε επανάληψη του περσινού, ξανά κόντρα στη Χιλή...

Στη φετινή, επετειακή «έκδοση» της διοργάνωσης που διεξήχθη στις ΗΠΑ, η Αργεντινή έφτασε πάλι μέχρι τον τελικό, όμως και πάλι δεν ήταν γραφτό να πάρει το τρόπαιο, με τον Λιονέλ Μέσι να τονίζει μετά το ματς πως: «Ίσως δεν είναι γραφτό... Είναι καλύτερα για όλους να μη βρίσκομαι πλέον στην εθνική ομάδα».

Ο παιδικός του φίλος, Σέρχιο Αγουέρο, που τον παρηγορούσε συνεχώς στο γήπεδο τη στιγμή της στέψης των Χιλιανών, δήλωσε: «Ειλικρινά δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ τόσο λυπημένο... Του συμπεριφέρονται λες και είναι εγκληματίας! Του ρίχνουν την ευθύνη για κάθε αποτυχία και για κάθε ήττα... Δεν ξέρω πόσοι θα τον ακολουθήσουν στην απόσυρση, πάντως θα είναι κι άλλοι»!

 

Τελευταία Νέα