«Χρυσώνουν» τον Xούλκ οι Κινέζοι!

Gazzetta team
«Χρυσώνουν» τον Xούλκ οι Κινέζοι!

bet365

Το αστρονομικό ποσό των 55 εκατ. ευρώ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να πληρώσει στη Ζενίτ η Σανγκάη SIPG, προκειμένου να κάνει δικό της τον Χουλκ, προσφέροντας μάλιστα συμβόλαιο 20 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Βραζιλιάνο.

Οι Κινέζοι δείχνουν αποφασισμένοι να ταράξουν και πάλι τα νερά στο χώρο του ποδοσφαίρου προχωρώντας σε με μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή, καθώς η Σανγκάη SIPG ετοιμάζεται να βγάλει από τα ταμεία της 55 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χούλκ από τη Ζενίτ.

Για τον Βραζιλιάνο είχε εκδηλωθεί ανάλογο ενδιαφέρον και τον Ιανουάριο, όμως η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε. Παρόλα αυτά ο 29χρονος φορ δείχνει να σκέφτεται σοβαρά πλέον την αποχώρηση από τη Ρωσία, με τη Σανγκάη SIPG να ετοιμάζεται να του προσφέρει γη και ύδωρ, καθώς τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Κινέζοι προτίθενται να προσφέρουν ακόμα και 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον παίκτη, προκειμένου να τον πείσουν να πει το «ναι».

Σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί ο Χούλκ θα γίνει το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία του κινεζικού πρωταθλήματος ξεπερνώντας τα 50 εκατ. που είχαν δαπανηθεί τον Ιανουάριο για τον Τεϊσέιρα, ενώ παράλληλα θα θεωρείται φυσικά και ένας από του πλέον ακριβοπληρωμένους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

 

Τελευταία Νέα