Προανήγγειλε την αποχώρηση από την Ντόρτμουντ ο Σούμποτιτς (pic)

Προανήγγειλε την αποχώρηση από την Ντόρτμουντ ο Σούμποτιτς (pic)

Gazzetta team
Προανήγγειλε την αποχώρηση από την Ντόρτμουντ ο Σούμποτιτς (pic)

bet365

Έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στη Βεστφαλία ο Νέβεν Σούμποτις ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ντόρτμουντ, με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό να αποχαιρετά το σύλλογο με ανάρτηση του στο Facebook.

Tην αποχώρησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νέβεν Σούμποτις, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να αγωνίζεται συχνά, κάτι που δε συνέβη τη φετινή χρονιά, στη διάρκεια της οποίας ο 27χρονος αμυντικός μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές στην Bundesliga και άλλες 5 στο Europa League.

«Aγαπητοί φίλοι, την τελευταία σεζόν κατάλαβα πως η επιθυμία μου να υπηρετώ το ποδόσφαιρο έχοντας ενεργό ρόλο, είναι πολύ μεγάλη για να παρακαλουθώ απλά από τον πάγκο. Είμαι στην καλύτερη ηλικία για έναν ποδοσφαιριστή και θέλω να εκμεταλλεύομαι κάθε στιγμή προκειμένου βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα μου. Θέλω να νιώθω πως είμαι απαραίτητος στο γήπεδο. Δε θέλω να κερδίζω τα χρήματα του συμβολαίου από τον πάγκο, αλλά να έχω έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα, όπως συνέβαινε μέχρι και την περασμένη χρονιά. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα της καρδιάς και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ», ανέφερε στο μήνυμα του προς τους φίλους της ομάδας ο Σούμποτιτς, για τον οποίο δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα