Τσόρι σημαίνει γκολ από... παντού!

Τσόρι σημαίνει γκολ από... παντού!

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι σημαίνει γκολ από... παντού!

bet365

Στην καριέρα του γενικά αλλά και στον Ολυμπιακό ο Τσόρι έχει βάλει γκολ με κάθε τρόπο. Αυτό κάνει και στην φετινή προετοιμασία, προκαλώντας ακόμα τον θαυμασμό των συμπαικτών του.

Τι εάν και η άσκηση για τα τελειώματα όπου μετείχε ήταν στα 3 / 4 του γηπέδου. Αυτό δεν απέτρεψε τον Τσόρι από το να πάρει την μπάλα από τον κίπερ και να εξαπολύσει μία σουτάρα που πήγε... καρφί στο παραθυράκι του αντίπαλου κίπερ. Και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Γενικά πάντως στις προπονήσεις αλλά και στην απογευματινή της Κυριακής μπαίνουν αρκετά εντυπωσιακά γκολ και στις ασκήσεις. Όπως ένα ωραίο τέρμα που έβαλε την Κυριακή ο Πουλίδο, αποφεύγοντας τον Φορτούνη. Ως προς τους κίπερ πάντως έκαναν ξανά χωριστά, δουλεύοντας πολύ σε μακρινά σουτ και εκτινάξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα