Μακ: «Δεν μπορούσαμε με την Γερμανία»

Μακ: «Δεν μπορούσαμε με την Γερμανία»

Ο Μακ μίλησε για την πορεία της Σλοβακίας στο Euro, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να προκριθεί απέναντι σε αυτή την Γερμανία...

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ FM:

«Χάρηκα πολύ για την εμπειρία του τουρνουά. Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Σλοβακίας σε Euro και το χαρήκαμε. Δεν μπήκαμε καλά στη διοργάνωση, μετά την ήττα από την Ουαλία, αλλά στη συνέχεια παλέψαμε πολύ για να κάνουμε περήφανους τους συμπατριώτες μας, αλλά κι εμάς τους ίδιους. Σήμερα, δυστυχώς, ήταν αδύνατο να κάνουμε το κάτι παραπάνω… Η Γερμανία ήταν πολύ καλύτερη ομάδα, δεν μπορούσαμε να την κοντράρουμε, είναι σε άλλο επίπεδο» 

Για το νικηφόρο φιλικό που είχαν πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Σε σχέση με τότε που τους νικήσαμε, σήμερα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης και πνευματικής ετοιμότητας. Φυσικά θα θέλαμε να προχωρήσουμε κι άλλο στο Euro, αλλά σε αυτό το επίπεδο αντιμετωπίζεις σπουδαίες ομάδες, που ειδικά σε συγκεκριμένες μέρες –όπως η σημερινή- δεν μπορείς να τις κοντράρεις. Δεν ήταν θέμα φόβου, ήταν απλά σε πολύ καλή μέρα οι Γερμανοί». 

Για το ότι ο ίδιος δεν αγωνίστηκε σήμερα: «Ήταν αδύνατο να παίξω λόγω του τραυματισμού μου. Ήξερα εξ’ αρχής πως δεν γινόταν να αγωνιστώ και πως δεν θα είχα κανένα ρόλο…». 

Για το μέλλον του κι αν αυτό θα τον βρει στον ΠΑΟΚ ή κάπου άλλου: «Τώρα… διακοπές. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο»!