Το 24ωρο του Βίκτορ και των συνεργατών του

Το 24ωρο του Βίκτορ και των συνεργατών του

Δημήτρης Τομαράς
Το 24ωρο του Βίκτορ και των συνεργατών του

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι συνεργάτες του εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα που δεν αλλάζει τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας.

Από την στιγμή που ήρθε ο Λάρα, το δεξί χέρι του Βίκτορ, οι δύο άνδρες κάνουν δύο και τρία meeting την ημέρα έχοντας μαζί τα lap top τους και αναλύοντας όλα τα δεδομένα της ομάδας και του ρόστερ. Έχουν δει και αρκετούς περσινούς αγώνες για να έχουν πιο πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα.. Κοιτάζουν όλες τις ασκήσεις που γίνονται καθημερινά, αναλύουν το τι πήγε καλά και το τι όχι, ποιοί παίκτες αποδίδουν όσο πρέπει και ποιοί δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που απαιτείται και πολλές φορές αλλάζουν και προσαρμόζουν ασκήσεις πάνω σε αυτό το πλαίσιο.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν αυτές τις συζητήσεις και τις αναλύσεις και στο φαγητό. Το άλλο... γκρουπ που συνεργάζεται με τον ίδιο τρόπο πάλι σχετικά με ασκήσεις αλλά κυρίως για το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, των ασκήσεων συναρμογής και δύναμης και ότι άλλο χρειάζεται είναι ο γυμναστής Νάτσο με τον αναλυτή Λεμονάκη και τον επίσης αναλυτή Κάρλος Λουένγκο. Φροντίζουν ώστε να βλέπουν και τα βίντεο από τις προπονήσεις για να διαπιστώνουν τυχόν λάθη και αβλεψίες ή τι άλλο πρέπει να διορθωθεί. Μετά δουλεύουν και όλοι μαζί. Σε δεύτερη φάση ο Βίκτορ με τους συνεργάτες του θα αρχίσουν να... ξεψαχνίζουν τους παίκτες. Τα στατιστικά τους, τις εν γένει επιδόσεις τους αλλά και το τι πρόσωπο δείχνουν στις προπονήσεις βάση των μετρήσεων που έχουν. Με άλλα λόγια η μέρα αρχίζει ιδιαίτερα νωρίς και πάει μέχρι αργά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα