«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για Φλέτσερ»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για Φλέτσερ»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για Φλέτσερ»

bet365

Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στίβεν Φλέτσερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σάντερλαντ.

Ιστοσελίδα του Σάντερλαντ (sunderlandecho.com), επικαλούμενη και πηγές στην Ελλάδα, υποστηρίζει ότι η Ενωση ενδιαφέρεται έντονα για τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον που είχαν δείξει και οι Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Αστον Βίλα και Χαλ ενώ ως φαβορί για την απόκτηση του χαρακτηρίζεται η Σέλτικ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι για την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο το να συμφωνήσει με τον Φλέτσερ στο οικονομικό αφού στη Σάντερλαντ είχε υψηλό συμβόλαιο, αν και αμέσως μετά τονίζεται ότι ο 29χρονος επιθετικός είναι διατεθειμένος να δεχθεί και χαμηλότερο μισθό, μετά την εξάμηνη θητεία του, ως δανεικός, στη Μαρσέιγ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα