«Ανταρσία» από τους κομμένους στην ΑΕΛ!

«Ανταρσία» από τους κομμένους στην ΑΕΛ!

«Ανταρσία» από τους κομμένους στην ΑΕΛ!

Δεν δέχονται το... μαχαίρι οι παίκτες των «βυσσινί». 

Οι αλλαγές στην ΑΕΛ είναι αρκετές, το ρόστερ αναμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό, πολύ μεγαλύτερο από ότι προμήνυαν οι εξελίξεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Σάκης Τσιώλης, άλλωστε, μεταξύ άλλων, αποχώρησε από τους «βυσσινί» διότι του... χρεώθηκε πως δεν στηρίζει το υλικό που είχε στα χέρια του και κέρδισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. 

Παρόλα αυτά, ούτε λίγο, ούτε πολύ, μετά τον Νικολακάκη που έλυσε από νωρίς το συμβόλαιό του, άλλοι πέντε παίκτες ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων, ενώ ακόμα τρεις, αυτοί που δεν είχαν συμβόλαιο, ανακοινώθηκε πως δεν θα τους γίνει κάποια πρόταση. Και φυσικά, δε μιλάμε για παίκτες... πάγκου, αλλά για πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν. 

Και μπορεί οι τρεις, Κομεσίδης, Μπανούσης και Μπόγιοβιτς, να έμειναν ελεύθεροι και να είναι εύκολη περίπτωση, οι υπόλοιποι, θα πρέπει να δώσουν την συγκατάβασή τους για να λυθεί το συμβόλαιό τους. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτό, μόνο εύκολο δε θα είναι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται σοβαρά να τραβήξουν το θέμα στα άκρα και να μην δεχτούν να φύγουν υπό αυτές τις συνθήκες, ακόμα κι αν αυτό τους κοστίσει με αγωνιστική απραξία. 

Όπως είναι λογικό, αν αυτό επιβεβαιωθεί και δε βρεθεί η χρυσή τομή, θα βάλει ακόμα ένα πρόβλημα στην διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, αφού θα μεγαλώσει απότομα, τόσο τον αριθμό του ρόστερ, όσο και το κόστος αυτού, με τις ισορροπίες να είναι... λεπτές. 
 

Best of internet