«Στη Γιουνάιτεντ από 1η Ιουλίου ο Ζλάταν»

«Στη Γιουνάιτεντ από 1η Ιουλίου ο Ζλάταν»

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι από την 1η Ιουλίου ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος παράλληλα τονίζει πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται πολύ κοντά και στον Χένρικ Μχιταριάν.

«Στη Γιουνάιτεντ από 1η Ιουλίου ο Ζλάταν»

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν προκειμένου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Χενρίκ Μχιταριάν.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τονίζει πως ο Σουηδός επιθετικός μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Euro βρίσκεται πλέον στο Μόντε Κάρλο, όπου είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, αναφορικά με το μέλλον του.

Το σίριαλ της μεταγραφής του αναμένεται να φτάσει στο τέλος του την 1η Ιουλίου, όταν και θα ταξιδέψει στην Αγγλία προκειμένου να υπογράψει το 1ετές του συμβόλαιο με του «Κόκκινους Διάβολους», ενώ παράλληλα λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν και για την απόκτηση του Μχιταριάν από την Ντόρτμουντ, με τη Γιουναίτεντ να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Βεστφαλούς και να ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Αρμένιο βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 38 εκατ. ευρώ.

Best of internet