Μοράτα: «Οι αμυντικοί της Γιουβέντους με προειδοποίησαν να φορέσω κράνος...»

Gazzetta team
Μοράτα: «Οι αμυντικοί της Γιουβέντους με προειδοποίησαν να φορέσω κράνος...»

bet365

Ο Άλβαρο Μοράτα θα συναντήσει στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ιταλία αρκετούς από τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, οι οποίοι μάλιστα φαίνεται να τον έχουν προειδοποιήσει πως θα περάσει δύσκολες στιγμές.

Ο Άλβαρο Μοράτα μοιράστηκε την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς μαζί με τον Γκάρεθ Μπέιλ μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Euro, ωστόσο η άμυνα της Ιταλίας και οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες του ετοιμάζονται να βάλουν φρένο στον Ισπανό επιθετικό, προειδοποιώντας τον να… φορέσει κράνος ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

«Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου στη Γιουβέντους και ήδη με έχουν προειδοποιήσει να φορέσω κράνος, σε περίπτωση που αγωνιστώ. Μπουφόν, Μπαρτσάγκλι, Μπονούτσι και Κιελίνι αποτελούν τους αρχιτέκτονες πίσω από την επιτυχία της Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι τους χαρακτηρίζει και την ομάδα της Ιταλίας, όμως εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος επιθετικός που στη συνέχεια κλήθηκε να χαρακτηρίσει με μία λέξη τους πρώην συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, δηλώνοντας:

Για τον Μπουφόν: «Θρύλος»

Για τον Μπονούτσι: «Αφεντικό»

Για Κιελίνι: «Δύναμη»

Για τον Μπαρτσάγκλι: «Ποιότητα»

Για τα… θέματα που έχουν προκύψει όλα αυτό το διάστημα στην Ισπανία (σκάνδαλο Ντε Χέα, δηλώσεις Πέδρο, χειρονομία Πικέ): «Η ομάδα τα πηγαίνει καλά μέχρι τώρα και θα πρέπει να μην αποπροσανατολιστούμε. Υπάρχουν περιπτώσεις που γελάμε με τα όσα γράφονται. Πολλές φορές είναι απλά επινοήσεις. Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Πικέ, δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Είμαστε και θα παραμείνουμε ενωμένοι».

 

EURO Τελευταία Νέα