Σάντος: «Πίστευα μέσα μου πως θα τα καταφέρουμε»

Σάντος: «Πίστευα μέσα μου πως θα τα καταφέρουμε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Euro εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, που τόνισε ότι πίστευε μέχρι και το φινάλε πως η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.    

Την απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος μετά την δραματική πρόκριση των Πορτογάλων απέναντι στην Κροατία, τονίζοντας πως πίστευε μέσα του στην πρόκριση, ακόμα και όταν η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χαρά που δώσαμε σε όλους τους Πορτογάλους και στις οικογένειες μας. Τα παιδιά μου βρέθηκαν στις εξέδρες και έκλαιγαν μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν ένα ισορροπημένο και απαιτητικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Φανήκαμε πιο ψύχραιμοι σε κρίσιμες στιγμές του ματς και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως το αξίζαμε. Πιστεύω βαθιά στις ικανότητες αυτής της ομάδας. Λάβαμε το μήνυμα από τις προηγούμενες εμφανίσεις μας και νομίζω πως σήμερα οι παίκτες μου έκαναν ένα καλό ματς. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Πίστευα μέσα μου πως θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο 61χρονος τεχνικός στις δηλώσεις του.