Στην τελική ευθεία για Ζάιρο και Δώνη

Στην τελική ευθεία για Ζάιρο και Δώνη

Να κλείσει τις δύο πρώτες του μεταγραφές ετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βάζει τις υποθέσεις των Ζάιρο και Δώνη στην τελική ευθεία. Δεν πάει για τερματοφύλακα.

Στην τελική ευθεία για Ζάιρο και Δώνη

Έτοιμος να ολοκληρώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφές φαίνεται πως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, βρίσκεται σε συζητήσεις για τον δανεισμό του Χρήστου Δώνη, αλλά και την απόκτηση του Ζάιρο.

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξουν οριστικές συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές μέχρι την Τρίτη και θα ολοκληρωθούν οι δύο πρώτες μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν. Στόχος του ΠΑΣ, είναι να έχει την επόμενη εβδομάδα στη διάθεσή του τους δύο ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Πετράκης, ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας της Ηπείρου ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ματς.

Σε ότι αφορά τώρα την θέση του τερματοφύλακα, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΣ να εξετάζει περιπτώσεις για κάτω από τα γκολπόστ, η ομάδα της Ηπείρου δεν θα προχωρήσει σε μια τέτοια μεταγραφή. Ο λόγος είναι η πίστη στο πρόσωπο του Πασχαλάκη που υπάρχει στον ΠΑΣ και το γεγονός πως θεωρούν ότι ακόμα και αν δεν προλάβει ο Περιστερίδης, θα ανταποκριθεί καλά.

Best of internet