Το πάρτι για τα 50 χρόνια της Θύρας 13! (pics+vid)

Το πάρτι για τα 50 χρόνια της Θύρας 13! (pics+vid)

Gazzetta team
Το πάρτι για τα 50 χρόνια της Θύρας 13! (pics+vid)

bet365

Πάνω από πέντε χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού γιόρτασαν τα 50 χρόνια της Θύρας 13 και αποθέωσαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Δείτε videos και photos του gazzetta.gr.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Λεωφόρο, για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Θύρας 13. Για την ακρίβεια, οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίτερα, την Παρασκευή, όπου έδωσαν... σόου σε παραλία της Αττικής μαζί με οπαδούς από το εξωτερικό που βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Στο χορτάρι του γηπέδου έχει τοποθετηθεί σκηνή (μπροστά του ένα πανό 1966-2016) για τις συναυλίες και τις βραβεύσεις που θα γίνουν, ενώ το παρών δίνουν αθλητές από διάφορα τμήματα του συλλόγου, όπως ο Σωτήρης Πανταλέων, η Πέννυ Ρόγκα και το τμήμα πάλης.

Ένα μεγάλο πανό για τα 50 χρόνια τοποθετήθηκε μπροστά στο πέταλο, ενώ ξεχωρίζει και εκείνο των οπαδών της Ραπίντ που ταξίδεψαν από τη Βιέννη για τη γιορτή. H γιορτή ξεκίνησε συμβολικά στις 19.08 και τα καλεσμένα συγκροτήματα ήταν οι Άγγλοι Crown Court, οι Γάλλοι Lion's Law και τα «δικά μας» Μωρά στη Φωτιά.

Οι συναυλίες άρχισαν γύρω στις 20.00 εν μέσω συνθημάτων και καπνογόνων και στις 21.10 έγινε... πανικός με την άφιξη του Δημήτρη Διαμαντίδη! Ο «3D» ανέβηκε στη σκηνή, αποθεώθηκε και αφού παρακολούθησε με τον κόσμο ένα βίντεο που έφτιαξαν γι' αυτόν βραβεύτηκε από τους οπαδούς για όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό! Δείτε περισσότερα στις φωτογραφίες και στα video.

«Ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε με αυτό το βραβείο. Είναι κάτι ξεχωριστό όλα αυτά τα χρόνια που έζησα στην ομάδα, αυτά τα 12 χρόνια. Είναι το καλύτερο που μπορεί να νιώσει ένας παίκτης όταν παίζει σε αυτή την ομάδα. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα», είπε από την πλευρά του ο Διαμαντίδης.

Πριν από τον «3D» βραβεύτηκαν οπαδοί ομάδων, με τους οποίους η θύρα 13 διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, όπως οι Ultras της Ραπίντ Βιέννης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα