Η πρώτη της ΑΕΚ (vids+pics)

Η πρώτη της ΑΕΚ (vids+pics)

Γιώργος Τσακίρης
Η πρώτη της ΑΕΚ (vids+pics)

bet365

Το gazzetta.gr είναι στα Σπάτα για την έναρξη της σεζόν για την ΑΕΚ. Αποχώρησε ο Σοϊλέδης αφού δεν υπολογίζεται, δανεικός θα δοθεί ο Φαγιέ.

Η σεζόν 2016-17 ουσιαστικά αρχίζει σήμερα (25/6) για την Ενωση, με την πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα. Μια πρώτη συγκέντρωση που διήρκεσε πολύ λίγο για τον Σοϊλέδη. Ο αριστερός μπακ ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι δεν υπολογίζεται και αποχώρησε με έξτρα άδεια για να βρει ομάδα.

Από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα αποχώρησε και ο Φαγιέ, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται και θα δοθεί κάπου δανεικός, ενώ μένει να φανεί αν θα πάρει ή όχι κανονικά μέρος στην προπόνηση ο Κορδέρο καθώς είναι και αυτός ανάμεσα σε αυτούς που δεν υπολογίζονται.

Από την πρώτη προπόνηση της σεζόν απουσίαζαν τέσσερις... συν ένας παίκτες. Οι διεθνείς Μάνταλος και Αραβίδης, ο Γκάλο που είχε μία επιπλέον μέρα άδεια και ο Σιμόες ο οποίος πήρε άλλες δύο μέρες άδεια. Απών ήταν και ο Τζιμπούρ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει και δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης.

«Ακόμη καλύτερα φέτος»
Σε ό,τι αφορά την πρώτη ομιλία του Τιμούρ Κετσπάγια προς τους παίκτες του, ο Γεωργιανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα είχε μια επιτυχημένη σεζόν αλλά φέτος θα πρέπει όλοι να δουλέψουν για να τα πάνε ακόμη καλύτερα. Ο Κετσπάγια στάθηκε στο θέμα Ευρώπη και στο πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, προειδοποιώντας τους Κιτρινόμαυρους ότι τους περιμένει πολλή δουλειά στο γήπεδο και πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί έξω από αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα