Τα νέα πρόσωπα στο team του Ολυμπιακού

Τα νέα πρόσωπα στο team του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Τα νέα πρόσωπα στο team του Ολυμπιακού

bet365

Όπως και οι παίκτες έτσι και το προπονητικό και ιατρικό team μίας ομάδας αξιολογείται και κρίνεται διαρκώς και πάντα υπάρχουν αλλαγές. Ποιοί είναι οι... νέοι στο ερυθρόλευκο επιτελείο.

Ως προς το τεχνικό επιτελείο οι νέες... αφίξεις είναι του φροντιστή Βαγγέλη Σούρσου και του φροντιστή Τάκη Μητροφάνη. Στο ιατρικό επιτελείο υπάρχει ο φυσιοθεραπευτής Θωμάς Θωμάς με θητεία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο επίσης φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Σιβίλιας αλλά και ο Τάσος Πλιάγκος στον ίδιο ρόλο. Στο ελληνικό team των γυμναστών, των προπονητών τερματοφυλάκων και των αναλυτών δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική διαφοροποίηση.

Θυμίζουμε πως ο Βίκτορ Σάντσεθ θα έχει μαζί του τρεις συνεργάτες. Το δεξί του χέρι, τον Λάρα που επρόκειτο να βρεθεί το Σάββατο στην Αυστρία και να είναι στην απογευματινή προπόνηση, τον γυμναστή Νάτσο και τον βοηθό - αναλυτή, Κάρλος Λουένγκο, που επίσης έχει δουλέψει και πάλι στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα