Ο ηγετικός ρόλος του Φορτούνη και οι κουβέντες του με Βίκτορ

Ο ηγετικός ρόλος του Φορτούνη και οι κουβέντες του με Βίκτορ

Ο ηγετικός ρόλος του Φορτούνη και οι κουβέντες του με Βίκτορ

Ο Κώστας Φορτούνης έχει αντιληφθεί πλήρως ότι η επόμενη χρονιά για εκείνον θα έχει ακόμα πιο μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες. Τι του έχει ζητήσει στις συζητήσεις τους ο Βίκτορ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει αναλάβει φέτος στην προετοιμασία πιο ενεργό... ηγετικό ρόλο. Είναι ο ποδοσφαιριστής που πολλές φορές θα κατευθύνει τους συμπαίκτες του και που θα χρειαστεί να κάνει και την παραπάνω ενέργεια. Η ποιότητά του και η αξία του είναι δεδομένες, όπως και το ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ τον υπολογίζει για την βασική του ενδεκάδα τη νέα περίοδο.

Για τον Κώστα Φορτούνη όμως των περσινών ρεκόρ η επόμενη χρονιά φαντάζει αλλά και θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Έχει να αποδείξει ακόμα πιο πολλά αλλά να πιστοποιήσει την εξέλιξη και την αγωνιστική του... άνοδο. Να δείξει ξανά ότι είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί για τα καλά ο Ολυμπιακός.

Σε πρώτη φάση ο Βίκτορ έχει μιλήσει μαζί του. Όπως μίλησε και με παίκτες που ξέρει από παλιά σαν τον Μποτία ή τους... παλιούς της ομάδας, τον Σιόβα και τον Τσόρι, με τους οποίους έχει επίσης δουλέψει ξανά στο παρελθόν. Θέλει να έχει από κοντά του, τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ο Βίκτορ έχει τονίσει στον Φορτούνη το πόσο πολύ τον υπολογίζει και το πόσο... μετράει το ότι έχει την δυνατότητα να γίνει απρόβλεπτος στο παιχνίδι του και να αλλάξει την ροή ενός αγώνα.

Μάλιστα από την αρχή τον βάζει στην θέση που μπορεί να αποδώσει πιο καλά. Πίσω από τον φορ. Αυτό που ζητάει ο Ισπανός τεχνικός από τον Φορτούνη είναι μεγαλύτερη ένταση και πιο ενεργό ρόλο στο αμυντικό παιχνίδι της ομάδας αλλά και όταν πιέζει ψηλά με την μπάλα να είναι στον αντίπαλο. Θέλει δηλαδή από τον Φορτούνη να λειτουργεί πιο καλά αμυντικά όταν δεν έχει κατοχή μπάλας ο Ολυμπιακός. Κάτι που έχει δείξει πως αντιλαμβάνεται ο άσος των Πειραιωτών, όπως βέβαια και ότι ο πήχης έχει ανέβει πιο ψηλά για την προσεχή χρονιά που θα έχει πολύ νωρίς ευρωπαϊκούς αγώνες και που υπάρχει ένας πρώτος μεγάλος στόχος που πρέπει να υλοποιηθεί: η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Best of internet