Τσιγκρίνσκι: «Η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Τσιγκρίνσκι: «Η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Τσιγκρίνσκι: «Η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Ο Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουκρανού αμυντικού στην ουκρανική «sportarena»: 

«Το συμβόλαιο μου με την Ντίπρο λύθηκε με κοινή συναίνεση, παρόλο που έληγε στο τέλος του 2016. Οι λόγοι που έφυγα; Νομίζω δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω. 

Το γεγονός πως δεν θα έπαιζε η ομάδα στην Ευρώπη, δεν είναι το χειρότερο. Ήταν λυπηρό που εδώ και πολύ καιρό χάθηκε η υποστήριξη, δεν υπήρχαν χρήματα και το μέλλον είναι αβέβαιο. Μπορεί η ομάδα ακόμα και να εξαφανιστεί. 

Πολλά συμβόλαια έχουν λήξει και οι παίκτες φεύγουν. Όλη αυτή η κακή κατάσταση ήταν από τον Φθινόπωρο του 2015. Κάτι έπρεπε να κάνω για να αλλάξω πράγματα και η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή. 

Υπήρχε ενδιαφέρον και από την Λεχ Πόζναν και από τουρκικές ομάδες αλλά και από την Γερμανία. Αλλά η ΑΕΚ επέμενε περισσότερο και νομίζω πως δεν έκανε τελικά λάθος που υπέγραψα στην Ελλάδα. 

Ο Κετσπάγια μου είπε πως έχω κάτι να αποδείξω και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος αποφασιστικός, λάτρης της πειθαρχίας και με εξαιρετική φήμη. Έχω φιλοδοξία και θέλω να κερδίζω με την ΑΕΚ».

Best of internet