Στον ΠΑΟΚ «κάτι αλλάζει». Υπομονή…

Στον ΠΑΟΚ «κάτι αλλάζει». Υπομονή…

Στον ΠΑΟΚ «κάτι αλλάζει». Υπομονή…

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς «χτίζει» κάτι νέο στην Τούμπα, που μπορεί να αρέσει μπορεί και όχι, αλλά το σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ της σεζόν 2016-’17 «κάτι αλλάζει» προς το καλύτερο…

Ο κόσμος έχει βαρεθεί από φιέστες και ταρατατζούμ. Η ανοικτή προπόνηση της Παρασκευής δεν θύμιζε σε τίποτα απ' ανάλογες φιέστες του (πρόσφατου) παρελθόντος. Οι δύο τρεις χιλιάδες που πέρασαν το απόγευμα τους με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στους 33 βαθμούς Κελσίου έδωσαν «χρώμα», αλλά ως εκεί. Τίποτα παραπάνω. Οκ αν υπήρχε και ο Ματέους, ίσως, να ήταν λίγο περισσότερος κόσμος στις κερκίδες, αλλά η γενική εικόνα δεν θα ήταν πολύ διαφορετική.

Διαπιστώσαμε ή καλύτερα επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά για το πόσο αγαπητός είναι ο Βλάνταν Ίβιτς στον κόσμο και πως η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη έχει βρει ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας. Ο Σέρβος είναι κάτι φρέσκο, έχει πολύ ΠΑΟΚ μέσα του, κάτι που αρέσει στον μέσο ΠΑΟΚτσή.

Οι νεοαποκτηθέντες Μάτος, Σάκχοφ και Τζάλμα Κάμπος τράβηξαν πάνω τους τα φώτα, η Τούμπα πάντοτε αγκαλιάζει τα νέα πρόσωπα, όπως ξέρει να επιβραβεύει παίκτες, που κάνουν κλικ στην κερκίδα. Το ζεστό χειροκρότημα στον Φακούντο Περέιρα αυτό μας (απ) έδειξε. Μπορεί μάλιστα να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα γύρω από την παραμονή του Αργεντινού στην ομάδα.

Άλλη μια διαπίστωση είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετό έμψυχο υλικό. Μετρήσαμε 30 (ζωή να' χουν) ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζονται οι δικαιολογημένα απόντες Σάμπο και Κωνσταντινίδης, οι πέντε διεθνείς (Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Κάτσε) και κανά δύο τρεις μεταγραφές που θα έρθουν. Ασφαλώς και πολλοί από την πιτσιρικαρία της Κ20 θα αποχωρίσουν σύντομα, αλλά και αρκετοί ακόμη θα αποχωρίσουν για να «αδειάσει» το ρόστερ.

Ο νέος ΠΑΟΚ λειτουργεί υπό ένα διαφορετικό καθεστώς, η ομάδα είναι σχεδόν αυτόνομο κομμάτι και η παντελείς απουσία παραγόντων από την ανοικτή προπόνηση κανέναν δεν ενόχλησε, ούτε και σχολιάστηκε. Κι αυτό προς την σωστή κατεύθυνση είναι, αν το καλοσκεφτείς...

Ο «Δικέφαλος» έχει αρχίσει να λειτουργεί επαγγελματικά, αυτό είναι ξεκάθαρο, ακόμη ακόμη και η ζωντανή μετάδοση της προπόνησης από τα Social media της ΠΑΕ συνέβαλε στο να δει ο πολύς κόσμος άνετα και χωρίς να ιδρώσει, τι πάνω κάτω γίνεται εντός της ομάδας. Για κάποιους μπορεί και να μην σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά στις εποχές που ζούμε, είναι απαραίτητη (και) η τεχνολογία. Την έχουμε, που την έχουμε, ας την εκμεταλλευτούμε κιόλας, απ' την στιγμή μάλιστα που το οικονομικό κόστος δεν είναι… τίποτα για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Όλα αυτά κι άλλα που δεν τα βλέπει το μάτι του απλού κόσμου, όπως το φαγητό προς όλη την ομάδα μετά από το τέλος κάθε προπόνησης, δείχνουν ότι στον ΠΑΟΚ «κάτι αλλάζει».

Αρκεί, φυσικά, την Κυριακή η μπάλα να μπαίνει στο δίχτυ, για να (μας) αρέσουν πολύ περισσότερο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα