Και ο Στίβεν Φλέτσερ στη λίστα της ΑΕΚ!

Gazzetta team
Και ο Στίβεν Φλέτσερ στη λίστα της ΑΕΚ!

bet365

Την περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ της Σάντερλαντ εμφανίζεται να μελετά η ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Το όνομα του Ιμπραΐμα Μπαλντέ συζητήθηκε στη μεταγραφική σύσκεψη της ΑΕΚ την Παρασκευή (24/6) για τη θέση του επιθετικού, ωστόσο σύμφωνα με την «Ώρα» μία ακόμα περίπτωση που εξετάζεται τις τελευταίες ώρες από την «Ένωση» είναι και αυτή του Στίβεν Φλέτσερ.

Ο 29χρονος Σκωτσέζος ανήκει στην Σάντερλαντ και έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» εδώ και μερικές ημέρες. Γύρω από την περίπτωση του φαίνεται πως υπήρξε επίσης συζήτηση στη συνάντηση της Παρασκευής (24/6) που έγινε ανάμεσα σε Μπάγιεβιτς, Κετσπάγια, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο, με την πλευρά της ΑΕΚ να έχει ξεκινήσει ήδη διερευνητικές κρούσεις, προκειμένου να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες που αφορούν τόσο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και της απαιτήσεις της Σάντερλαντ, στην οποία ανήκει και είχε μετακομίσει από τη Γουλβς, έναντι 14 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2012.

Ο Φλέτσερ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Μαρσέιγ, στην οποία εντάχθηκε με εξάμηνο δανεισμό από τη Σάντερλαντ τον Ιανουάριο του 2016, μετρώντας 2 γκολ σε 12 εμφανίσεις στο πέρασμα του από τη Γαλλία, ενώ παράλληλα είναι διεθνής με την Σκωτία (25 συμμετοχές, 8 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα