«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ για Ντε Λα Μπέγια»

Gazzetta team
«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ για Ντε Λα Μπέγια»

bet365

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του αριστερού μπακ της Σοσιεδάδ Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Μαζουακού παραμένει σε καθεστώς αποχώρησης από τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πιθανές λύσεις για την αντικατάστασή του, με τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια να είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν πολύ έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 31χρονος παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ βρισκόταν και στη λίστα του Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο, ωστόσο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βίκτορ Σάντσες μετατράπηκε σε φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Goal», οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για την μεταγραφή του Ντε Λα Μπέγια έναντι 1 εκατ. ευρώ, ενώ σε ότι αφορά στις επαφές με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (24/6) οι Ισπανοί ανέφεραν πως ο Ντε Λα Μπέγια θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (27/6), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 1+1 χρόνια και θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της ομάδας στο Λάνγκενφελντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα