Κάτσιτς: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας»

Κάτσιτς: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας»

Gazzetta team
Κάτσιτς: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας»

bet365

Τη πίστη του στις δυνάμεις της ομάδας του εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Άντε Κάτσιτς, ενόψει την αναμέτρησης με την Πορτογαλία για τη φάση των «16» του Euro.

Έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στον Δ’ Όμιλο, μαζί με Ισπανία, Τουρκία και Τσεχία, όπου κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση, η Κροατία ετοιμάζεται να βρεθεί αντιμέτωπη με την Πορτογαλία στην πρώτη φάση των νοκ-άουτ του Euro, με τον τεχνικό της, Άντε Κάτσιτς, να αναγνωρίζει τις δυσκολίες παραμένοντας ωστόσο ιδιαίτερα αισιόδοξος.

«Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, όμως σε εμάς νομίζω πως έτυχε ο δυσκολότερος δυνατός. Παρόλα αυτά βρεθήκαμε επίσης και στον πιο δύσκολο όμιλο του Euro και καταφέραμε να προκριθούμε. Επομένως, δε βλέπω το λόγο να μην είμαστε αισιόδοξοι και τώρα. Σεβόμαστε την Πορτογαλία, όμως πιστεύουμε πολύ στη συνολική μας ποιότητα και στον χαρακτήρα που έχει δείξει η ομάδα μας ως τώρα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα πρόκληση που μας παρουσιάζεται. Ο αντίπαλος μας διαθέτει πολύ ταλέντο. Σίγουρα θα μας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Παρόλα αυτά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τους κερδίσουμε. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλοι το γνωρίζουν αυτό», ο 62χρονος προπονητής των Κροατών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (26/6).

 

EURO Τελευταία Νέα