Δεν το… κουνάει από τη Νάπολι ο Ιγκουαΐν!

Δεν το… κουνάει από τη Νάπολι ο Ιγκουαΐν!

Παρά τα όσα ακούστηκαν για το μέλλον του, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δε σκέφτεται την αποχώρηση και φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Νάπολι για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 6.5 εκατ. ευρώ.

Δεν το… κουνάει από τη Νάπολι ο Ιγκουαΐν!

Ναπολιτάνος μέχρι το 2020 αναμένεται να παραμείνει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, καθώς, παρά τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του έπειτα από την εξαιρετική του χρονιά, ο Αργεντινός επιθετικός, όπως μεταδίδουν τα μέσα της Ιταλίας, φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Νάπολι για νέο συμβόλαιο.

Το τρέχον συμβόλαιο του «El Pipita» εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει η νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι το 2020, με τις απολαβές του Ιγκουαΐν να φτάνουν τα 6.5 εκατ. ευρώ και συνολικά τα 26 για την επόμενη τετραετία.

Μάλιστα σε μία προσπάθεια του να πείσει τον Αργεντινό επιθετικό να παραμείνει στη Νάπολι, ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φέρεται να ανέφερε στον  Ιγκουαΐν πως «θα γίνεις ο Μαραντόνα του τρίτου μιλένιουμ για την Νάπολι, εφόσον παραμείνεις».

 

Best of internet