Nάνι: «Έχει κλείσει πολλά στόματα ο Κριστιάνο…»

Nάνι: «Έχει κλείσει πολλά στόματα ο Κριστιάνο…»

Gazzetta team
Nάνι: «Έχει κλείσει πολλά στόματα ο Κριστιάνο…»

bet365

Τη στήριξη του στον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Νάνι, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος έκλεισε ήδη πολλά στόματα και δηλώνοντας σίγουρος πως ο άσος της Ρεάλ θα σκοράρει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια τουEuro.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχτηκε αρκετή κριτική μέχρι να καταφέρει να σημειώσει τα πρώτα του τέρματα στο Euro της Γαλλίας, με τον Νάνι να στέκεται στο πλευρό του αστέρα των Πορτογάλων, τονίζοντας πως ο συμπαίκτης του έχει ήδη κλείσει αρκετά στόματα.

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Κριστιάνο και τι μπορεί να κάνει μέσα σε μια μόνο στιγμή. Είμαι 100% σίγουρος πως θα συνεχίσει να σκοράρει διατηρώντας την απόδοση του σε επίπεδα ανάλογα με αυτά που είδαμε κόντρα στην Ουγγαρία. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι εις βάρος του Ρονάλντο. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και έχει κλείσει ήδη πολλά στόματα», τόνισε ο άσος της Φενέρμπαχτσε.

Σε ότι αφορά στην αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία, πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, εμείς πρέπει να πιστεύουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Απέναντι στην Κροατία περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε επίσης μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης σε σχέση με εμάς. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε και να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση».

 

EURO Τελευταία Νέα