Αυξήθηκαν κατά 1800% οι πωλήσεις στις φανέλες των Ισλανδών!

Αυξήθηκαν κατά 1800% οι πωλήσεις στις φανέλες των Ισλανδών!

Gazzetta team
Αυξήθηκαν κατά 1800% οι πωλήσεις στις φανέλες των Ισλανδών!

bet365

Η Ισλανδία αποτελεί μία από τις μεγάλες εκπλήξεις (αν όχι τη μεγαλύτερη) στο φετινό Euro, με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης να εκτοξεύει στα ύψη και τις πωλήσεις της φανέλας τους.

Οι Ισλανδοί έχουν κλέψει την παράσταση με την πορεία τους στο Euro της Γαλλίας και μετά την κατάληψη της 2ης θέσης στον 6ο όμιλο ετοιμάζονται για τη φάση των «16», όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Αγγλία.

Όποια και αν είναι η τελική έκβαση της αναμέτρησης απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια», το συγκρότημα του Λαρς Λάγκερμπακ έχει εκπληρώσει και με το παραπάνω τον στόχο του κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό με τις εμφανίσεις του.

Η τρομερή πορεία τον Ισλανδών εκτόξευσε παράλληλα και τις πωλήσεις της φανέλας των «Ψαράδων», καθώς σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Unisport, της μεγαλύτερη εταιρείας που δραστηριοποιείται στο ποδοσφαιρικό λιανικό εμπόριο στην Σκανδιναβία, η ζήτηση της έχει εκτοξευθεί κατά 1800%!

«Πριν από την έναρξη της διοργάνωσης περιμέναμε πως η εμφάνιση της Ισλανδίας θα παρουσίαζε αυξημένη ζήτηση, όμως αυτό που έχει συμβεί ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η φανέλα της Ισλανδίας βρίσκεται μέσα στις 10 πιο δημοφιλείς το τελευταίο διάστημα, μένοντας πίσω μόνο από τις αντίστοιχες της Γαλλίας και της Αγγλίας, σε ότι αφορά σε εθνικές ομάδες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πουλήσει ακόμα περισσότερες, σε περίπτωση που το απόθεμα μας ήταν μεγαλύτερο, καθώς η φανέλα της Ισλανδίας έχει γίνει πλέον ανάρπαστη», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σε τοποθέτησή του.

 

EURO Τελευταία Νέα