Οι μικροί θαυμαστές του Βίκτορ και το φιλικό με Βάκερ (pics)

Οι μικροί θαυμαστές του Βίκτορ και το φιλικό με Βάκερ (pics)

Οι μικροί θαυμαστές του Βίκτορ και το φιλικό με Βάκερ (pics)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε Βίκτορ Σάντσεθ και ερυθρόλευκους μετά την απογευματινή προπόνηση με δύο πιτσιρικάδες να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Συμβουλές στα ελληνικά τους έδωσε ο Βίκτορ. Η αφίσα για το φιλικό με Βάκερ.

Καθημερινά πλέον υπάρχει κόσμος που επισκέπτεται το προπονητικό του Λάνγκενφελντ για να δει από κοντά προπονήσεις του Ολυμπιακού. Μέχρι στιγμής οι Έλληνες που έχουν έρθει δεν είναι πολλοί. Το απόγευμα της Παρασκευής όμως δύο πιτσιρικάδες με τις ερυθρόλευκες φανέλες τους έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο με τους γονείς τους.

Ήθελαν να δουν από κοντά να ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν με Τσόρι, Φορτούνη και άλλους παίκτες αλλά και με τον Βίκτορ. Οι δύο μικροί έδειχναν να γνωρίζουν καλά ποιός είναι αλλά και την δουλειά του στην ομάδα. Ο Βίκτορ από μέρους του δεν τους χάλασε χατήρι. Βγήκε μαζί τους φωτογραφία και τους έδωσε συμβουλές για το ποδόσφαιρο και την ζωή. Και όλα αυτά στα ελληνικά.

Η αφίσα για το φιλικό με Βάκερ

Στο μεταξύ οι διοργανωτές του 2ου φιλικού του Ολυμπιακού με την ομάδα της Βάκερ στο Λάνγκενφελντ ανάρτησαν ήδη τις αφίσες του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 3 και τα 6 ευρώ ενώ παιδιά έως 14 ετών μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο.

Best of internet