«Εφυγαν» τα πρώτα 300 διαρκείας - Η διαδικασία για τα 1.000 εισιτήρια για ανέργους

«Εφυγαν» τα πρώτα 300 διαρκείας - Η διαδικασία για τα 1.000 εισιτήρια για ανέργους

Gazzetta team
«Εφυγαν» τα πρώτα 300 διαρκείας - Η διαδικασία για τα 1.000 εισιτήρια για ανέργους

bet365

Σχεδόν 300 εισιτήρια διαρκείας, 297 για την ακρίβεια, διατέθηκαν την πρώτη ημέρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα μοιράσει 1.000 διαρκείας δωρεάν σε ανέργους.

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συνδύασαν την παρουσία τους στην Τούμπα για την πρώτη ανοιχτή για τον κόσμο προπόνηση της σεζόν με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, την πρώτη ημέρα «έφυγαν» 297 εισιτήρια.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά με την απόφαση του Γιώργου Σαββίδη να διατεθούν δωρεάν σε ανέργους 1.000 εισιτήρια διαρκείας, μετά από σχετική κλήρωση.

Πιο αναλυτικά:

«Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι είναι άνεργοι ως τις 30.06.2016. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα 1.000 εισιτήρια θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

1.Να δημιουργήσουν λογαριασμό στο paokfc.gr/tickets και να συμπληρώσουν όλα τα διαθέσιμα πεδία.

2.Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν και να συμπληρώσουν τα εξής δύο νέα πεδία:

Α. Αριθμός δελτίου ανεργίας (16 ψηφία)

Β. Αριθμός αναφοράς ΜΟΝΟ του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο oaed.gr.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 29.06.2016 στις 19.00 και στις 30.06.2016 θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΜΚΑ, εκτυπωμένο το δελτίο ανεργίας και το αποδεικτικό ανανέωσης.

Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δεν εμφανιστεί να παραλάβει το εισιτήριό του ως τις 12.07.2016 ή δεν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το εισιτήριο θα κληρωθεί σε επιλαχόντα.

* Λόγω του νέου αθλητικού νόμου που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κατέχει δύο εισιτήρια στο όνομα του, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι φίλαθλοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ως την Πέμπτη 30.06.2016 (ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης) δεν έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2016-17.

* Τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στις θύρες 6 και 7».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα